Wednesday, June 1, 2011

Ντύστε τη μασκότ μας στα καλοκαιρινά και κερδίστε 150 ευρώ μετρητά!!


Γράψτε στη σελίδα μας στο Facebook πως θα θέλατε να ντύσουμε τη μασκότ μας για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο! :)

Έπειτα αφήστε τον κόσμο να κρίνει και όποιος λάβει τα περισσότερα like στο σχόλιό του, εκτός του ότι θα δει τη μασκότ μας ντυμένη με τον τρόπο που πρότεινε για 2 μήνες, θα κερδίσει 150 ευρώ μετρητά, προσφορά του CoinMad!!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ :

1. Το CoinMad.com, προκηρύσσει διαγωνισμό με την ονομασία «Κερδίστε 150 ευρώ μετρητά!». Aπό τον Διαγωνισμό εξαιρούνται...
οι εργαζόμενοι του CoinMad.com, καθώς και oι συγγενείς τους πρώτου και δευτέρου βαθμού.


2. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στη σελίδα του CoinMad.com στο facebook. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος πρέπει να είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδος, να είναι fan της σελίδας μας στο facebook (δηλαδή να έχει κάνει Like) και να δημοσιεύσει στο wall μας εντός του μηνός Ιουνίου, ένα σχόλιο με την πρότασή του για το ποιά θα ήταν η ιδανική για αυτόν/ην καλοκαιρινή εμφάνιση της μασκότ μας!

3. Ως διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από Τετάρτη 01.06.2011 και ώρα 00.01πμ, έως και Παρασκευή 01.07.2011 ώρα 09:30πμ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

4. Τα σχόλια δεν πρέπει να περιέχουν βωμολοχίες ή προσβλητικό περιεχόμενο. Σχόλια με τέτοιο περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνονται αντιληπτά. Προτάσεις που δεν έχουν σχέση με το θέμα επίσης θα διαγράφονται. Τέλος, για λόγους ορθής καταμέτρησης, άκυρα θα θεωρούνται σχόλια τα οποία δε γίνονται απευθείας στο wall μας, αλλά είναι σχόλια σε δικό μας post.

5. Ο νικητής θα κριθεί ανάλογα με το πόσα like έχει το σχόλιό του από τους υπόλοιπους fan της σελίδας μας. Σε περιπτώσεις ισοβαθμίας, θα μετρήσει ποιός χρήστης έβαλε το σχόλιό του πρώτος χρονικά.

6. Η καταμέτρηση των like θα γίνει την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 9:30 ώρα το πρωί και θα αρχίσει από το πιο παλιό post έως το τελευταίο χρονικά.

7. Ο νικητής, θα ανακοινωθεί με post στη σελίδα μας και αμέσως μετά θα ειδοποιηθεί με μήνυμα στο facebook που θα του αποσταλλεί από εκπρόσωπο του site. Θα χρειαστεί επίσης να μας δώσει τα στοιχεία του, απαντώντας στο μήνυμα που θα του στείλουμε, δίνοντάς μας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να γίνει η συνεννόηση παραλαβής του δώρου.

8. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατό να επικοινωνήσουμε εντός μιας εβδομάδας με τον νικητή ή δεν ακολουθήσει τη διαδικασία όπως αυτή περιγράφεται εδώ, ή τέλος σε περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα με την παράδοση των μετρητών, τότε θα λάβει το δώρο του, ο χρήστης που είναι δεύτερος στη σειρά.

9. Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα στη διεύθυνση που θα δηλώσουν κατόπιν επικοινωνίας με το Coinmad.com.

10. Οι Συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου.

11. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.


Η ομάδα του CoinMad, σας εύχεται καλή τύχη!

12 σχόλια:

Καλησπέρα. O διαγωνισμός αναρτήθηκε και προβάλλεται στο KERDISETO http://kerdiseto.blogspot.com και στη σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/KERDISETO

Με bikini ίσως ;:) :)

χαχα καλό! αυτό για να γίνει πρέπει να το κάνουμε και θηλυκό! δεν είναι άσχημη ιδέα! ευχαριστώ! :) αν θες να συμμετέχεις στο διαγωνισμό μπες και κάνε δημοσίευση στον τοίχο μας.

Ο διαγωνισμός σας δημοσιεύτηκε στο πρώτο (από το 2009!) και μεγαλύτερο ελληνικό website διαγωνισμών, το www.nethall.gr

:-)

Ο διαγωνισμος δημοσιευθηκε στο μεγαλυτερο ελληνικο site διαγωνισμων: http://diagonismos.gr

Να τον ντύσετε Undertaker (WWE-Wrestling)
Μιλάμε για πολύ γέλιο, το φαντάζομαι κι έχω λυθεί...

Ναι τον θυμάμαι τον Undertaker! :) Καλή φάση θα ήταν, αλλά δεν έχει σχέση με καλοκαίρι! Επιπλέον, αν θέλεις η συμμετοχή σου να είναι έγκυρη, θα χρειαστεί να γράψεις στο wall μας στο facebook. Ευχαριστώ!!

Είχε και καλοκαιρινή στολή... αμάνικο!!!

Το ζήτημα είναι όμως κάποιος να βλέπει τη μασκότ και να σκέφτεται πως είναι ντυμένη στα καλοκαιρινά! Αν τη δει σαν Undertaker απλώς με ένα αμάνικο, μάλλον ψύχος και κρύο θα του'ρθει στο μυαλό, παρά ζέστη, ξεγνοιασιά και καλοκαίρι χαχα!!

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More